28 грудня в Америці померла журналистка Бре Пайтон. Їй було всього 26 років.

Про це повідомляє видання Los Angeles Times.

Причиною смерті журналістки стало зараження вірусом H1N1 — підтипом вірусу грипу А.

За даними газети, Пайтон була доставлена у відділення інтенсивної терапії у 27 грудня після того, як знайомий обьнаружил її з ознаками утруднення дихання. Лікарі діагностували у журналістки зараження грипом і менінгітом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бре Пайтон була політичним оглядачем консервативного мережевого видання The Federalist. Вона регулярно з'являлася в ефірах телеканалу Fox News як запрошений експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові стався дивний інцидент: в Шевченківському відділенні поліції слідчий з промовистим прізвищем Заворин пустився тікати від журналістів. Мабуть, є що приховувати. Про це розповів кореспондент, який зняв відповідне відео. Журналіст попросив Заворина випаде, однак замість цього начальник поліції починає від нього тікати коридорами і ховатися. Журналіст гнався за правоохоронцем, поки той не сховався в одному з приміщень. Журналіст повідомляє, що на місці був ще один коп, однак зробив вигляд, ніби нічого не бачив і взагалі не розуміє, що відбувається.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пішов з життя український радіоведучий Микола Левандовський, який пропрацював на Кіровоградському обласному радіо і телебаченні понад 60 років. Сталося це 26 грудня, але інформація з'явилася лише нещодавно. Його знали не тільки як диктора, але і директора - з 1972-го по 2010 рік він обіймав цю посаду.

"Знай.uа" писав, що скандальний депутат Державної Думи РФ Володимир Жириновський в черговий раз процитував відомий кремлівський меседж. Так, на цей раз скандальний політик зазначив, щшо Україна незабаром змінить державну форму висловив думку, що в Україні скоро зміниться державна форма. Більше того, Жириновський додав, що російський та український народ вже найближчим часом воз'єднаються.