У Житомирі вихователька дитячого саду під час денного сну крала у дітей з групи ювелірні вироби, поки малюки спали.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

З часом батьки ясельної групи стали помічати, що у їх дітей постійно пропадають ювелірні вироби. Коли дівчинка повернулася додому без однієї сережки, то спочатку вирішили, що вона могла десь втратити прикрасу. Але незабаром стало відомо про ще кілька випадків, коли діти прийшли додому без підвісок на ланцюжку або лише з одним прикрасою на вухах.

В результаті перевірок поліцейські знайшли в одному з місцевих ломбардів прикрасу, яка зникла у дитини. Як з'ясувалося, її здала вихователька дитсадка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

23-річна жінка свою провину визнала. Вона сказала, що на вчинення злочинів її штовхнули боргові зобов'язання. Прикраси злочинниця знімала, поки діти спали. Вона здавала їх в ломбарди, виручаючи за 200-300 гривень.

У поліції підозрюють, що жінка причетна до, щонайменше, п'яти епізодів. Виховательці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чехії в місті Пршибрам в одному з відділень банку Unicredit чоловік захопив заручників. Вчорашній банкрут, а сьогоднішній злочинець був озброєний пістолетом, яким, на щастя, йому не вдалося скористатися. Також повідомляється, що в заручниках у нього виявилися дев'ять осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві група шахрайок використовує гіпноз для виманювання грошей. В мережу виклали фото з камер спостереження, на яких видно, як "працюють" зловмисники. Постраждала від шахраїв жінка працює бариста. До неї прийшли 3 клієнтки, яким вона продала напої. Однак останньої жінка без вагань віддала половину коштів, які були в касі.
"Знай.uа" писав, що футболісти російської команди "Рязань" Дмитро Мітін Артем Надєєв вчинили злочин у центрі міста Рязань. Футболісти побили підприємницю і відібрали мобільний телефон. Поліція затримала зловмисників по гарячих слідах. Районний суд Рязані вже визначив запобіжного заходу для фігурантів справи.