У Києві, на 74-му році, пішов з життя заслужений артист України, відомий український співак, професор кафедри оперного співу Національної музичної академії ім. Чайковського Петро Андрійович Коваль.

Цю інформацію повідомили в Національній музичній академії ім. Чайковського.

Ректорат, Вчена рада, колектив Національної музичної академії ім. Чайковського висловлюють співчуття рідним, близьким, колегам та учням покійного.

Всі бажаючі зможуть попрощатися з професором 30 грудня в Фойє Оперної студії Академії (I поверх) з 10:00 до 11:00.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 28 грудня в Америці померла журналістка Бре Пайтон. Їй було всього 26 років. Про це повідомляє видання Los Angeles Times. Причиною смерті журналістки стало зараження вірусом H1N1 — підтипом вірусу грипу А.

За даними газети, Пайтон була доставлена у відділення інтенсивної терапії 27 грудня після того, як знайомий знайшов її з ознаками утруднення дихання. Лікарі діагностували у журналістки зараження грипом і менінгіт.

Бре Пайтон була політичним оглядачем консервативного мережевого видання The Federalist. Вона регулярно з'являлася в ефірах телеканалу Fox News як запрошений експерт.

Раніше портал писав, з життя пішов український радіоведучий Микола Левандовський, який пропрацював на Кіровоградському обласному радіо і телебаченні понад 60 років. Сталося це 26 грудня, але інформація з'явилася лише нещодавно. Його знали не тільки як диктора, але і директора - з 1972-го по 2010 рік він обіймав цю посаду.

Як відомо, творча праця Миколи Левандовського неодноразово відзначалася на загальнодержавному і обласному рівнях.

Нагадаємо, на 71-му році життя помер легендарний радянський хокеїст Євген Зімін.

Як повідомляв "Знай.іа", депутата однієї з райрад Дніпропетровської області убили грабіжники у власному будинку.

"Знай.іа" писав, у Хмельницькій області лейтенантка строкової служби військової частини А-1358 заявила про сексуальні домагання з боку командира частини.