18 грудня, у вівторок, в результаті пожежі у власному будинку в місті Тернополі на 97 році життя загинув Петро Трохимович Ластівка - народний артист України, актор Тернопільського драмтеатру.

За попередніми даними, пожежа у будинку артиста стався із-за короткого замикання.

Зірка серіалу "Універ" загинув страшною смертю. У Москві на 49-му році життя помер відомий актор Віталій Єндовицький.

За даними рятувальників, в оперативно-диспетчерську службу Управління ДСНС 18 грудня о 11:07 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Котляревського. Вогонь зупинили у 11:41, а у 11:55 пожежу було повністю ліквідовано.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Петро Ластівка (старший) народився 5 червня 1922 року у селі Савинці, зараз Рокитнянський район Київської області. Актор, літератор.

Смерть відомого артиста Росії потрапила на камеру. Він був номінований на премію Греммі, але не встиг її отримати.

Він заслужений артист УРСР (1972), народний артист УРСР (1980). Чоловік Марії, батько Петра Петровича Ластивок. Учасник Великої Вітчизняної війни - розвідник парашутно-десантних військ, гвардії лейтенант.

Він знявся у кінофільмах "Чортова дюжина", "Третій удар", "Дума про Ковпака", "Вершники". Автор п'єс "Моль", "Дівчина з Десни", "За волю Карпат", "Обличчям до сонця", "Роман Міжгір'я" (за однойменним твором Івана Ле).

Нагадаємо, раніше померла Тамара Миансарова: чим запам'яталася артистка.

Тамара Миансарова загинула на 88 році життя. Як повідомляють ЗМІ, вона була госпіталізована ще 6 числа з важким запаленням легенів. Але, незважаючи на всі спроби лікарів врятувати артистку, вона загинула в лікарні, пізно ввечері.

Як повідомляв портал "Знай.uа" погиб автор "Острова скарбів" і "Доктора Айболита".

Загинув знаменитий художник-мультиплікатор Давид Черкаський, який запам'ятався публіці як автор "Острова скарбів" і "Доктора Айболита". Він був госпіталізований два місяці тому після інсульту.

Черкаський загинув у вівторок, 30 жовтня, в Києві. Художнику-мультиплікатору, режисеру і сценаристу було 87 років.

Також "Знай.uа" писав, що померла легендарна режисерка: її фільми знав кожен.

Американський режисерка та сценаристка Одрі Уеллс померла на 59-му році життя 4 жовтня, про її кончину стало відомо через день, повідомляє видання Variety.