Під Києвом в Гостомелі трапилася страшна аварія за участю Citroen, який виїхав на зустрічну смугу і протаранив сім автомобілів.

Цю інформацію повідомляє Київ Оперативний.

"П'яний чоловік виїхав на зустрічну смугу і протаранив 7 автомобілів, серед яких і наш. Перебуваючи у нетверезому стані 2.00 проміле (і це вже після 3х годин відпочинку в поліцейському авто), він викликав допомогу, його товариші намагалися "вирішити питання" з поліцією". розповів очевидець

Крім того, за словами очевидця, одного постраждалого з місця забрала швидка допомога.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку, про що повідомляє ТСН.

Після сильного удару легковик перетворився на купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб.

За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталася ще одна ДТП зі слизького шляху відкинуло на дорожній знак "KIA". Водій сміттєвоза, який їхав позаду, вирішив зупинитися, щоб допомогти витягнути машину. Раптом на горі з'явився "Opel", який почав виляти по дорозі, в результаті чого він з розмаху врізався у сміттєвоз.

Ігор, водій вантажівки, досі перебуває в шоковому стані. Він каже, що просто зупинився для надання допомоги: "Я все чітко зробив згідно правил дорожнього руху. Проїхав тут на узбіччя, зупинився – все, як положено".

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік за кермом Camry не помітив, що по проспекту Палладіна рухався автомобіль Land Cruiser, від чого той влетів у бік Camry.