У Харкові вбивство покупця, який напав на охоронця з ножем у супермаркеті "Рост", у поліції вважають законним. Генерал Олег Бех, начальник ГУ Національної Поліції в Харківській області, заявив, що охоронець діяв у згоді з законом і згідно інструкцій – захищав себе, передає Укрінформ.

"Службова перевірка за фактом стрілянини в супермаркеті "Рост", яка мала місце 5 грудня, показала, що поліцейський, який стріляв у покупця, який напав на нього з ножем, діяв законно", - зазначив Бех.

Також Бех додав, що поліція встановила: покупець мав проблеми з наркотиками, і в супермаркет з'явився в стані наркотичного сп'яніння. В ньому ж і напав з ножем на охоронця.

"Чоловік поводився неадекватно, агресивно. Він завдав поліцейському ножове поранення в лобову частину обличчя, а також в тіло і спробував втекти через двері заднього ходу, погрожуючи ножем. Тоді поліцейський вистрілив у нього з табельної зброї. Через втрату крові чоловік помер у лікарні ", - пояснив Бех.

Він зазначив, що всі матеріали службової перевірки передані до прокуратури Харківської області.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Іншої думки дотримується мати вбитого покупця. Вона вимагає покарання для охоронця "Росту", і чим швидше – тим краще.

Хлопця, якого вбили, звали Нікіта Комар. Невтішна мама не збирається залишати співробітника охоронної поліції безкарним і заявляє, що її син тікав, а не нападав. За словами матері Микити, її син був убитий пострілом в упор.

"На відеозапису видно, що син тікав, а не нападав. Навіщо охоронець в нього стріляв? Зараз у цьому супермаркеті сина називають злісним порушником мовляв, їв продукти, а за них не заплатив. Вся ця історія дуже дивна. Але, як б там ні було, хіба це привід вбивати людину?!"

Свого сина мати називає цілеспрямованим і відданим серйозною людиною. За її словами, останні три місяці він жив і працював у Швеції, в Стокгольмі, а прилетів додому для того, щоб подати документи на робочу візу, а не є товар з полиць супермаркету.

Мати додала, що неодмінно доб'ється того, щоб охоронець, який убив її хлопчика, був покараний.
Нагадаємо, у Харкові порушили нову справу через вбивство в супермаркеті.

бійство у Харківському супермаркеті обростає новими жахливими подробицями.

Також ми писали про те, що у Харкові в звичайній квартирі виявили мумію молодої жінки. Такого жаху Україна ще не бачила.