У понеділок, 31 грудня, на Прикарпатті сталася моторошна ДТП.

ДТП
ДТП

Про це повідомляє поліція області.

У повідомленні йдеться, що дорожньо-транспортна пригода трапилася у понеділок, 31 грудня, у селі Любківці Снятинського району.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Близько 16:30 21-річний водій, керуючи автомобілем "Мерседес Спрінтер", на автодорозі сполученням "Чернівці Стрий-Мамалига" виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем марки "Рено Трафік".

Внаслідок аварії водій та 4 пасажири автомобіля "Рено Трафік", у тому числі й тижневе немовля (дівчинка) з отриманими травмами доправлені до Снятинської ЦРЛ. За результатами медичного освідчення – обоє водіїв тверезі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, У четвер, 27 грудня, у Чернігові в результаті наїзду двох маршруток загинув пенсіонер. Про це передає прес-служба Нацполіції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Львові сталася моторошна ДТП. Водій збив молоду жінку на смерть і втік з місця події. Правоохоронці розшукали та затримали водія, який був тоді за кермом автівки. Ним виявився 25-річний працівник поліції.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівщини.

"Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники Головного управління Нацполіції Львівщини, Управління Департаменту внутрішньої безпеки та обласної прокуратури встановили особу водія-втікача та його місце перебування. Ним виявився 25-річний львів’янин, працівник поліції. Зловмисник затриманий", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на бульварі Тараса Шевченка 30 грудня сталася аварія за участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуса цієї ж марки з військовими номерними знаками.