У четвер, 27 грудня, у Чернігові в результаті наїзду двох маршруток загинув пенсіонер. Про це передає прес-служба Нацполіції.

Як повідомляється, копам вдалося з'ясувати, що водій мікроавтобуса "Мерседес" збив 79-річного чоловіка. Слідом за ним рухалася ще одна маршрутка і, не встигнувши загальмувати, переїхала потерпілого.

В результаті ДТП чоловік загинув на місці.

Поліція встановила, що обидва водії перебували у тверезому стані. За фактом інциденту порушено кримінальну виробництво за ознаками ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водіям загрожує штраф до 8500 гривень або обмеження волі строком до трьох років.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на трасах Київської області двічі потрапили в ДТП маршрутні автобуси – слизькі дороги, травми, і вірна смерть чекали пасажирів, які наважувалися їхати кудись у таку погоду. Про це повідомляє видання Я і ЗАКОН. За попередніми даними, в результаті аварій отримали травми різної тяжкості близько 15 пасажирів – всі в лікарні.

Перша з аварій сталася в Обухівському районі на 39-му кілометрі траси Київ-Знам'янка, в 06:30 ранку.

Водій маршрутки ГАЛАЗ зупинився на правій смузі руху, щоб "підібрати" пасажирів. У цей час водій вантажного автомобіля DAF, який рухався в попутному напрямку, скоїв зіткнення з автобусом.

Шестеро пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Друга ДТП сталася на трасі Київ-Одеса в 7:25.

На контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква після перевірки документів водій вантажного автомобіля почав рух. В цей час водій маршрутного автобуса Mercedes Sprinter наїхав на вантажівку.

Нагадаємо, пізно ввечері в середу, 26 грудня, неподалік від Мелітополя сталася трагічна ДТП.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Луцьку 26 грудня маршрутка протягла маленьку дитину по асфальту кілька метрів.

Також Знай.ua писав, у турецькому місті Анкара сталося два страшних ДТП.