Киянин Сергій Регеда героїчно врятував життя бабусі з дитиною. Це сталося на Березняках на озері Тельбін. Героїчні кадри зафіксувала камера відеоспостереження. Чоловік ввечері вийшов на прогулянку з сином. Не дійшовши ста метрів до гірки, з якою хотіли покататися на санках з сином, побачив, як на шаленій швидкості до озера мчить дівчинка на тарілці. В наступний момент дівчинка вже ковзала по льоду і вилетіла в ополонку. За нею побігла її бабуся, стала на край льоду, щоб дістати з води внучку і провалилася.

Сьогодні врятував життя двом людям. Пішли ввечері з сином на прогулянку до Тельбіна і не доходячи ста метрів до гірки з якої планували спускатися, побачив як на шаленій швидкості до озера мчить дівчинка на тарілці. В наступний момент дівчинка вже ковзла по льоду який замерз по краям озера і вилетіла в ополонку. За нею побігла її бабуся стала на край льоду щоб дістати з води онучку і провалилася. Поки я біг до них два хлопця років по 12 - 13 підбігли щоб допомогти вибратися на лід. В них нічого не виходило. Я на ходу крикнув, щоб вони тікали звідти. Вони відійшли до берега, а я розпластався на краю ополонки і почав тягнути бабусю. Вона в цей час тримала онуку за руку. Зрозумівши що двох не витягну і потрібно спочатку рятувати дитину вхопив лівою рукою дівчинку і одним ривком витяг на лід. З бабусею було тяжче. Її одяг став мокрим і важким. Лід по краю ламкий. Але даючи їй вказівки як правильно карабкатися на лід - вдалося врятувати і стареньку. Дівчинка плакала. У бабусі сталася істерика. Вона падала, кричала, плакала. Підійшли небайдужі. Почали заспокоювати. Знайшовся молодий чоловік який пообіцяв відвести їх до дому. Я також майже весь промок , тому на цьому наша прогулянка з сином закінчилася)) (с) Сергій Регеда (Sergii Regeda) Відео: Руслан Полищук

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 4 januari 2019

За словами Регеди, людей намагалися врятувати двоє хлопців, віком 12-13 років, однак безуспішно.

"У них нічого не виходило. Я на ходу крикнув, щоб вони тікали звідти. Вони відійшли до берега, а я розпластався на краю ополонки і почав тягнути бабусю. Вона в цей час тримала онучку за руку. Зрозумівши, що двох не витягну і потрібно спочатку рятувати дитину, схопив лівою рукою дівчинку і одним ривком витяг на лід", - далі розповідає Сергій Регеду.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За словами Сергія найважче було врятувати бабусю.

"Її одяг стала мокрою і важкою. Лід по краю був ламким. Але даючи їй вказівки, як правильно дертися на лід, вдалося врятувати і стареньку. Дівчинка плакала. У бабусі трапилася істерика. Вона падала, кричала, плакала. Підійшли небайдужі люди. Почали заспокоювати. Знайшовся молодий чоловік, який пообіцяв відвести їх додому. Я також майже весь промок, тому на цьому наша прогулянка з сином закінчилася", - підсумував Сергій Регеда.

Нагадаємо, в Харкові любителю піротехніки відірвало руки і пошматувало обличчя вибухом феєрверку. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати його життя. Чоловік перебуває в штучній комі.

Нагадаємо, в Росії 3 січня близько 17.30 за київським часом знову обрушилася чотириповерхова поверхова будівля. Як повідомляв "Знай.uа" у Добропіллі Донецької області 28-річний місцевий житель пробрався в храм і вкрав звідти мощі Георгія Побідоносця, щоб лікувати хвороби, злодієм виявився рецедивист раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Також "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі поліцейські затримали хулигана, який кинув петарду біля машини місцевого жителя, а потім, у відповідь на зауваження, вистрілив у ногу чоловікові.