У Києві дівчина вчинила суїцид. Вона залишила 3 передсмертні записки та викинулася з вікна 23 поверху.

Трагедія сталася в Дарницькому районі столиці в ЖК "Зарічний" близько 3:00 ночі. Її тіло знайшли лише вранці о 7:40 двірники. У квартирі житлового комплексу, де мешкала загибла, знайшли три пересмертні записки. Усі вони були призначені трьом різним людям.

Правоохоронці повідомили, що слідів насилля на тілі дівчини не виявили. У квартирі вони знайшли також три келихи з недопитими алкогольними напоями.
Слідчим вдалося встановити, що загиблу звали Надія.

Також відомо, що одна з записок призначалася братові загиблої, який нині проживає в Ізраїлі. Друга - чоловікові на ім'я Олександр. "Люблю тебе більше життя! Люблю, незважаючи ні на що. Але зате я вирішила нашу проблему", - сказано в записці. А третю записку дівчина залишила для своїх близьких, в якій вона дякує їм за надану підтримку. Деталі даної події буде встановлювати слідство.

Раніше повідомлялося, що у Кривому Розі 28-річна жінка з 4-річною дитиною на руках вистрибнула з десятого поверху. Обидва померли на місці, поліція припускає суїцид.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві чоловік прийшов до колишньої, щоб забрати речі, а в результаті викинувся з 15 поверху.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго вмирала в муках під вікнами. Городяни знайшли тіло без верхнього одягу, невідомій на вигляд було близько 45 років.

Раніше "Знай.uа" писав, що в Києві молода мати покінчила життя самогубством в одному приміщенні, де перебувала разом зі своєю маленькою дитиною. Зокрема, відзначається, що мати покінчила життя у ванній кімнаті квартири. Попереднью причиною такої дії родичі називають розлучення.