За даними розвідки, бійка сталася через презирливе ставлення росіян до місцевих жителів.

На Донбасі п'ятеро окупантів, серед яких були як росіяни, так і місцеві жителі, після виплати грошей і спільного розпиття алкогольних напоїв влаштували бійку між собою.

За даними української розвідки, зіткнення сталося через презирливе ставлення російських військових до місцевих найманців, повідомили в прес-службі Міноборони України.

"В результаті сварки двоє окупантів загинули і один отримав важкі вогнепальні поранення. Цей і подібні інциденти окупаційні власті намагаються зірвати, називаючи їх наслідками обстрілу з боку Об'єднаних сил", – йдеться у повідомленні.

Після зустрічі Нового року в медичних установах Донецька і Горлівки, Луганська та Алчевська опинилися десятки окупантів, які потрапили туди внаслідок надмірного вживання контрафактного алкоголю і неякісних продуктів, що надійшли з останнім гумконвоєм.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, шахти Горлівки наповнилися отруйним газом: відморозки Путіна цинічно "не помічають", смертельна небезпека нависла над містом.

Як повідомляв Знай.uа путінські головорізи відправили до лікарні українського героя: звірства бойовиків шокують весь світ.

Протягом минулої добу , 4 січня бойовики на Донбасі один раз обстріляли позиції українських воїнів, один боєць отримав поранення.

Також Знай.uа писав, терористи влаштували новорічний шабаш на могилі Захарченка: розкидані лампадки і недопалки.

Бойовики "ДНР" вперше за період розв'язаної Росією війни відзначили Новий рік без свого ватажка Олександра Захарченка, який був ліквідований в кінці серпня минулого року.