Російський журналіст Сергій Доренко розкрив правду про егоцентричну сутність організації путінської "наддержави", де життєві процеси та економіка вирують лише у великих містах, у той час як провінції перебувають у страшному занепаді.

Роздача "картоплі" в Росії
Роздача "картоплі" в Росії

Про це він розповів на своєму YouTube каналі.

Сергій Доренко - авторитетна постать російської журналістики, наразі він є головним редактором радіостанції "Говорить Москва".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами Доренко, в Росії існує тільки одне місто - Москва, а вся інша РФ - це вмираючі провінції.

Він нагадав про дитинку, яка був врятована у Магнітогорську внаслідок вибуху та обвалу будинку. Доренко зазначив, що така ситуація ніколи б не відбулася в США. Немовля відвезли на лікування в Москву, а якби цей інцидент стався в Чикаго, дитини ніколи б не повезли до Вашингтона.

обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську
обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську

"У нас місто одне - Москва. В країні інших міст немає, розумієте? Тому везуть в місто. Місто називається Москва. Інше все - замкадье!", - заявив Доренко.

Також журналіст підкреслив, що Росія є країною деградації і занепаду всіх регіонів, за винятком Москви. За його словами, навіть з такого великого міста, як Санкт-Петербург, на лікування все одно будуть везти в Москву. Інших таких міст в країні немає, заявив Доренко.

Пітер
Пітер

Пізніше він уточнив, що немовля доставили в російську столицю на літаку Германа Грефа, глави Ощадбанку.

"А що може МНС? А ми знаємо, що - МНС саджає попів зі святою водою в вертольоти і катає їх навколо злощасних російських будинків, побудованих на соплях", - додав журналіст.

Нагадаємо, із завершенням воєнного стану усереду, 26 грудня, Україна анонсувала введення нових санкцій проти РФ, які досить відчутно вдарять по Росії.

путін
путін

Про це розповів ЗМІ виконавчий виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Олександр Леонов.

За словами екперта, нові антиросійські санкції, які ввела Україна у зв’язку із ситуацією в Керченській протоці, відчутно зачеплять росіян. Особливо середню ланку, яка мають в Україні бізнес-інтереси.

Як повідомляв раніше Знай.ua, військовий експерт і блогер Олексій Арестович поділився імовірним сценарієм розвитку подій на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Кабінет міністрів України прийняв надважливе рішення про заборону ввезення російських товарів.