Президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну пора на заслужений спокій. Його політика давно вичерпала себе, агресивна зовнішньополітична поведінка компрометує цілу Росію в очах всього світу, і більш того – Путіна на троні вже не хочуть навіть самі росіяни. Так, політикою свого глави незадоволені вже понад 55% росіян, передає видання replyua.net з посиланням на офіційну інформацію "Левада-центру". Центр провів опитування, учасники якого мали можливість вибрати декілька варіантів відповіді. Хто винен у всіх бідах Росії - і половина Росіян вибрала Путіна.

37% поклали відповідальність за проблеми в країні на уряд і міністрів, 21% — прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, 13% — губернаторів і місцеве керівництво, 5% — бізнес. Разом з тим, 55% опитаних вважають, що Путін також відповідає за економічні успіхи Росії та зростання добробуту населення. 13% заявили, що це заслуга уряду, 4% —самого Медведєва. Більше того, соціологи з'ясували, що 59% респондентів не вважають можливими протести проти зниження життєвого рівня або на захист своїх прав. Третина росіян вважає, що це "цілком можливо", ще приблизно стільки ж сказали, що готові брати участь у протестних акціях, 66% — що немає.

опитування відбувся в період з 22 по 28 листопада серед 1,6 тис. повнолітніх жителів міст і сіл в 52 регіонах країни.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", США дізналися найбільший страх Путіна: цю фобію не здолати.

Старший науковий співробітник центру "Атлантична рада", екс-заступник генсека НАТО Александер Вершбоу заявив, що російський президент Володимир Путін боїться падіння рейтингів та зміни власного режиму за підтримку в РФ західних цінностей, тому намагається дискредитувати і підірвати демократію в країнах Заходу.

Напомним Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані радіоперехоплення Берегової охорони ФСБ Росії . Як повідомляв "Знай.uа", командир українських моряків гідно відповів агрессору. Також "Знай.uа" писав, Порошенко пояснив, що означали його слова про Путіна і війну.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також нагадаємо, що астролог передбачив розпад СНД після втечі Путіна: чого чекати Україні та Білорусі.

Відомий український астролог Влад Росс поділився своїм прогнозом щодо подальшого майбутнього Володимира Путіна і Росії після його відходу з поста президента. Він упевнений: в такому разі СНД "доживає свої останні дні і незабаром буде скасовано".