Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані радіоперехоплення, які підтверджують, що кораблі Берегової охорони ФСБ Росії здійснили акт агресії проти українських військових кораблів у нейтральних водах Чорного моря.

В записі згадується дехто з прізвищем Мєдвєдєв як людина, що контролювала та віддавала накази про потоплення чи пошкодження українських військових кораблів:

"Медведев там уже в такой панике орёт. Такое ощущение, что там президент контролирует", - заявляє співрозмовник, постійно вживаючи нецензурну лексику і очевидно нервує.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це керівник департаменту берегової охорони Прикордонної служби ФСБ Росії віце-адмірал Мєдвєдєв Геннадій Миколайович Народився 14 вересня 1959 року, призначений начальником прикордонного управління ФСБ Росії у Криму. Згодом пішов на підвищення.

Саме він віддавав наказ тарану та штурму українських кораблів, що йшли до Азовського моря та керував процесом здійснення агресії.

Проте російські військові моряки у переговорах зробили припущення, що безпосереднє командуванням та вказівками займався президент Росії Володимир Путін.

Аудіозапис: Перемовини російських військових моряків (обережно! Присутня нецензурна лексика)

Перемовини російських військових моряків про таран українських кораблів

Перемовини російських військових моряків про таран українських кораблів Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine опублікував запис перемовин російських військових, що таранили українських кораблі під час походу до Азовського моря Детальніше про подію: https://mil.in.ua/росія-здійснила-агресивні-дії-проти-к/

Geplaatst door MIL.IN.UA op Maandag 26 november 2018

Що до інших відповідальних осіб, то командування патрульним сторожовим кораблем “Изумруд” здійснював капітан 3-го рангу Андрєй Шипіцин.

Він народився 25 грудня 1969 року. Саме цей російський офіцер під час здійснення навалу іншого корабля ПСКР “Дон” на український рейдовий тральщик “Яни Капу” не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з іншим російським кораблем.

Наслідки зіткнення корабля "Изумруд" з ПСКР "Дон":

Волонтери впізнали в одному з членів екіпажів корабля "Изумруд" зрадника з колишніх військовослужбовців Морської охорони ДПСУ Дмитра Трибушина з Джанкоя.

Народився в 1991 році, у 2013 році закінчив Академію ВМС ім. Нахімова, після чого служив на прикордонному катері.

Разом з кораблями Морської охорони у 2014 році перейшов до Одеси, згодом повернувся до Криму. ПСКР "Дон" командував Олексій Шатохін.

Командир катеру П-424 "Кинель" ВМФ Росії – старший мічман Косинський Олександр Вікторович.

Дивіться: українські моряки відмовлялись свідчити в суді анексованого Криму

Нагадаємо, захоплений російськими військовими в Керченській протоці командир рейдового буксира "Яни Капу" відмовився давати так званому слідству свідчення. Як повідомляв "Знай.ua", капітан українського корабля висунув загарбникам справедливі вимоги. Також "Знай.ua" писав, Європейський парламент закликає закрити порти для російських кораблів, які прибувають з Азовського моря.