Сторони досягли домовленостей продовжувати тримати "руку на пульсі" з цього питання.

Переговори щодо Керченської кризи провели зовнішньополітичні радники лідерів Німеччини, Франції, України та Росії у вівторок, 11 грудня, в Берліні. Про конкретні результати наразі нічого не повідомляється.

"Зустріч була конфіденційна", - повідомляє інформагенція dpa з посиланням на речника уряду.

За цими даними, сторони домовилися продовжувати контакти з цього питання.

У ніч на 25 листопада три українських військових судна — два малих броньованих артилерійських катери "Бердянськ" і "Нікополь" та рейдовий буксир "Яни Капу" - вийшли з порту Одеси та відправились у напрямку порту в Маріуполі. Дорогою російський катер берегової охорони "Дон" протаранив український буксир. Судну пошкодили головний двигун, обшивку та леєрне огородження.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомлялося, командир українського екіпажу наважився на сміливий крок під час атаки Росії в Керченській протоці.

Командир групи українських кораблів, захоплених Росією біля Керченської протоки, Денис Гриценко заявив, що не визнає провину у так званому "незаконному перетині кордону РФ". Його слова передав адвокат у справі Микола Полозов.

Нагадаємо, українські моряки надіслали моторошного листа з московського СІЗО.

Як повідомляв Знай.ua, Меркель вимагає від Путіна звільнити українських моряків.

Також Знай.ua писав, на березі Чорного моря почалося будівництво турецької військово-морської бази.