На Донеччині на території окупованої путінськими головорізами Горловки практично не здійснюється відкачування шахтних вод. За словами експертів, місто може серйозно постраждати від такої бездіяльності.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Варто зазначити той факт, що екологи вже не раз попереджали про небезпеку цього процесу, проте жодних дій не здійснюється.

У соціальних мережах місцеві жителі пишуть, що на шахті ім. Румянцева, рівень шахтних вод дійшов до горизонту 600 метрів, що тягне за собою видавлювання на поверхню метану. Як повідомляється, навіть вимірювання рівня цього небезпечного газу тепер не проводяться.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що на окупованій території зарплату видають не грошима, а продуктами. Виявилося, що у більшості "націоналізованих" підприємств перед Новим роком таки видавали зарплату, але не в повному обсязі, і не грошима. У деяких держустановах" люди вже понад півроку не бачать жодної копійки зі своєї мізерної зарплати. Росія грошей в достатньому обсязі не виділяє, а "республіка" не здатна себе годувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що путінські бойовики продовжують безчинства на території окупованого Донбасу. Про це пишуть обурені українці в соцмережах. У повідомленні говориться, що в окупованій Горлівці бойовики "ДНР" продовжують руйнувати вежі мобільного зв'язку. Місцеві жителі зазначають, що після окупації проблеми з мобільним зв'язком у Горлівці вже стали звичними. Бойовики "ДНР" та окупаційна влада продовжують робити все, щоб зруйнувати залишилися вишки мобільного зв'язку. В першу чергу руйнуються вежі, розташовані ближче до лінії бойових дій, де знаходяться позицій ЗСУ.

Нагадаємо, США і НАТО надасть Україні військову допомогу: є ще один бонус від союзників.

Як повідомляв Знай.uа бойовики похвалилися полоненим бійцем ЗСУ: зняли непереконливе відео.

Знай.uа писав, Путін прирік "ЛДНР" на забуття і смерть: всіх перестріляли.