У Кропивницького відбулося справжнє різдвяне диво. Так багато батьків зниклих підлітків зовсім не знаходять своїх дітей і залишаються безутешными. Але батькам цього хлопця пощастило – хлопчик, який зник напередодні Нового року і був оголошений в розшук, знайшовся цілим і неушкодженим.

Як повідомляє УНН, посилаючись на Головне управління Національної Поліції у Кіровоградській області, поліції вдалося встановити місцезнаходження Ярослава Розова, який 30 грудня 2018 року пішов гуляти з дому з друзями і не повернувся.

Ярослав Розов народився в 2001 році. Де конкретно пропадав підліток, в поліції не уточнювали. Однак на сьогоднішній день відомо, що хлопця помістили в центр соціально-психологічної реабілітації дітей в обласному центрі.

Нагадаємо, раніше ми писали про страшну знахідку в Дніпрі – там виявили валізу з трупом 19-річної дівчини.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У п'ятницю, 4 січня близько 15:00 в сміттєвому баку, розташованому поблизу багатоповерхового будинку виявили валізу з тілом дівчата всередині. Страшна знахідка розташовувалася неподалік житлового будинку на проспекті Героїв.

Як заявили в поліції: "Згідно з попереднім оглядом, померла жінка у віці від 20 до 30 років, зараз її особа встановлюється. Також на тілі відсутні видимі сліди насильницької смерті".

На вигляд вік дівчини варіюється від 20 до 30 років, особистість досі встановлюється. Остаточно все стане ясно після закінчення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави для 36-річного боксера Петра Очертяного, якого підозрюють у смерті працівника УДО. Трагедія сталася 2 січня в самому центрі столиці. Через деякий час підозрюваний разом зі своїм адвокатом самостійно прийшов у київську поліцію і здався.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих ознак насильницької смерті. Вона знаходилася на відстані декількох метрів від води, при цьому на вигляд дівчині не більш 30 років і одягнена вона була в нижню білизну. На місце пригоди невдовзі прибули співробітники поліції, слідчо-оперативна група, швидка, рятувальники ДСНС. Деталі пригоди встановлює слідство.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи про попередження про акуратному поводженні з піротехнічними засобами, багато ними відкрито нехтують. У Харкові в процес святкування Нового року 34-річний чоловік отримав сильні пошкодження – відірвану кисть руки і численні рвані рани обличчя.