Трагедія сталася в суботу, 5 січня, з ранку в парку на вулиці Валленберга, коли молоді люди святкували і вирішили запалити салют.

Про це передає Mukachevo.net.

Постраждалий хлопець був доставлений в лікарню, його стан важкий. У нього діагностовано поранення обличчя, розірване ліве око, сильна травма правого ока, лицеві опіки, слизової і волосяного покриву, забій мозку.

В даний момент хлопець знаходиться в обласному медичному центрі. Там зазначають, що ліве око врятувати не змогли, а у правого – контузія, він майже не бачить.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як говорить потерпілий, він нагнувся, щоб підпалити салют, а він вистрілив йому на відстані 20-30 см прямо в обличчя.

Нагадаємо, Хочеш салют - їдь на Донбас: як будуть карати порушників у 2019 році

Одним з атрибутів новорічних свят вважають салюти і феєрверки. І якщо навіть до початку військових дій не всі українці любили такі розваги, тепер переважна більшість вважає їх недоречними.

Піротехніка – розваги не тільки не для дітей, але іноді і не для дорослих. Часто після запуску салюту люди опиняються в лікарнях: хтось із-за недотримання правил безпеки, інші страждають від неякісних підробок. Є й такі, у кого ці вибухи можуть спровокувати загострення психічних реакцій, передає "24 Канал".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Запустив феєрверк разом з рукою: у новорічну ніч в Харкові сталася жахлива трагедія

У новорічну ніч в Харкові стався трагічний інцидент, пов'язаний з необережним використанням піротехніки.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

Також Знай.uа" писав про те, що Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

Новорічна ніч не для всіх була веселою і радісною. Щороку на Новий рік трапляються інциденти з травмами. Для деяких навіть закінчується фатально.

Після 0:00 в міський травмпункт в лікарні їм. Тропіних Херсона звернелось 2 дівчини з опіками очей і чоловік, якому відірвало 2 пальця.

Як повідомив у соцмережі головний лікар лікарні ім. Тропіних Леонід Ремига, всі вони постраждали від вибухів петард.