В аеропорту Вільнюса 16 громадян України не змогли сісти на рейс авіакомпанії Ryanair до Києва. Пасажири скаржаться, що вони нібито не встигли через збій в роботі литовських прикордонників.

Одним із перших у соцмережах про це розповів одесит Антон Глушенков: саме він бачив, як посадковий гейт закрили за 20 хвилин до очікуваного вильоту літака:

"Працівники наземного обслуговування пасажирів нахабно відмовилися увійти в положення і пускати на перон навіть маму і тата 7-річної вже дівчинки. Виявилося, батьки залишили її "зайняти" чергу, а самі відійшли "покурити, випити кави і глянути ціни DutyFree". В результаті малолітня дитина півгодини простояв сам без батьків в накопичувачі. І лише після грандіозного скандалу її повернули мамі" – написав він.

За його словами, офіційний представник аеропорту Вільнюса запевнив, що, що всі системи нібито працюють злагоджено, просто в проміжку 12-13 годин вилітає одразу 4 великих борти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Думки інтернет-користувачів, що прокоментували цей постом, різняться. Так, один з них поскаржився на роботу персоналу і розповів, як двічі вилітав з аеропорту в Вільнюсі і обидва рази зі скандалом.

"Перший раз я хотів пройти по транзиту, проте мене змусили пройти в шенген і вийти з нього. Другий раз взагалі, при наявності двох віз (однієї туристичної і другий роздільною перебування 365 днів в році), мені пред'явили претензію, що перебування в Шенгені було більше 90 днів за останні 180. Скандал закінчився тим, що я в присутності представника МАУ, віддав все свої речі, включаючи мобільний, платіжні карти і т. д. своїм друзям, залишившись виключно з паспортом, сказав викликати консула і депортувати мене".

Інші вказують на те, що нібито провина лежить виключно на самих пасажирах:

"А в чому провина авіакомпанії? Що вона вилетіла вчасно, незважаючи на тих, хто запізнився? А повинна збирати їх по аеропорту півгодини? Або люди не в курсі, що час вильоту в квитку - це час вильоту, а не посадки в літака?", - додають користувачі.

Дивіться: Більше тисячі українських клієнтів авіакомпанії застрягли в аеропортах різних країн

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві харківських студенток залишив жахливу записку.Як повідомляв "Знай.ua", львівський аеропорт пережив катастрофу. Також "Знай.ua" писав, стихія накрила відомий курорт.