Літня жінка була знайдена мертвою та двоє чоловіків зникли безвісти через снігопад, який обрушився на частину Греції.

Про це повідомляє Reuters.

Наразі вже відомо, що тіло 66-річної жінки було виявлено в автомобілі, який перекинувся поблизу Кератеї, що за 45 км від столиці Афін. Крім того двох чоловіків, які перебували разом із нею поки знайти не вдалося.

Також відзначається, що у центральних та північних районах Греціх температура повітря тримається на позначках нижче нуля вже майже тиждень. Снігопади серйозно порушили транспортне сполучення, товщина снігового покриву наближається до метрової позначки.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Більше того частину авіарейсів довелось перенаправити з півночі країни, де фактично неможливо посадити літак. Зокрема, скасовані всі авіарейси в грецькому аеропорту Салоніки.

Влада попереджає, що в понеділок, 7 січня, в Греції очікується подальше погіршення погодних умов через наближення циклону, який принесе рясні снігопади.

Разом з тим варто відзначити, що в Укргідрометцентрі попередили про ожеледицю на дорогах. В Україні завтра, 6 січня, в деяких областях країни очікується сніг, температура до -13.

Так, за даними синоптиків, вночі у західних, північних областях, а також у Вінницькій, Черкаській області та в Криму помірний сніг, на решті території без істотних опадів. Вдень майже у всіх областях невеликий, у східних областях помірний сніг. На дорогах ожеледиця.

Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 5-10 м / с.

Температура у ніч на Різдво від -4 до -9, в східній частині України до - 12, вдень від -2 до -7, на крайньому півдні країни близько 0; в Карпатах протягом доби від -8 до -13.

"Кияни, вночі гарно понасипає снігу - підготуйтеся на завтрашній ранок. Фронтальна смуга із помірним снігом накриває столицю, завтра вдень сніг буде лише невеликий, а на Різдво припиниться. Але морози розкручуються! Не забувайте рукавиці!", - написала відомий синоптик Наталка Діденко.

Все в українців за планом. Навіть погода цього разу не підводить. І буде досить традиційною для Різдва. А поки що прикрутіть голубці на плиті, щоб не перекипіли.

Нагадаємо, люті морози вдарять по українцях.

Як повідомляв "Знай.ua", українці стануть жертвами небаченої аномалії, такого світ не бачив багато років.

Також "Знай.ua" писав, що українське місто поринуло у комунальне пекло, люди бояться за своє життя.

Люті морози сунуть на Україну