В результаті штормів і хуртовин в західній частині США вже є перші жертви нещадної стихії.

Про це повідомляє CNN.

Зокрема, за повідомленнями ЗМІ лише за минулу добу загинуло щонайменше шість осіб.

Варто відзначити, що на ранок п'ятниці синоптики зафіксували величезну кількість снігу у центральній частині США, зокрема у штатах Південна Дакота, Небраска і Міннесота. За прогнозами, обіцяли хуртовини.

Крім того велику кількість опадів також отримали штати Луїзіана та Міссісіпі. Протягом ночі тут виникли повені, в результаті яких без електрики залишилися близько 50 мільйонів чоловік.

Наразі вже відомо, що у Луїзіані загинула жінка, яка ночувала у кемпінгу. Відзначається, що на її намет впало дерево. У Теннессі загинули жінка та двоє чоловіків, коли намагалися перетнути струмок при сильній течії в нічний час.

Крім того через утруднений рух на дорогах, в штаті Канзас в результаті зіткнення двох автомобілів загинули люди.

Разом з тим варто відзначити, що непогода накрила Україну. Ще минулого тижня українці раділи літній погоді і ніжилися в променях спекотного сонця.

Новий тиждень приніс руйнівні урагани, сніг і навіть смерть. Жахливий циклон накрив відразу 7 областей України і влаштував перебої в подачі електроенергії. Найжахливіше, що не обійшлось без жертв. На Львівщині у місті Борислав, під час сильного вітру з дерева впала гілка і насмерть вбила 65-річного чоловіка. Літній чоловік помер відразу на місці трагедії, винуватців та обставини нещасного випадку встановлюють правоохоронні органи.

Крім того, стихія в селі Ильник Турківського району пошкодила дахи 3-х житлових будинків та 7-й господарських будівель. Вітром зірвано 320-ть листів шиферу. Попередня сума збитків оцінюється в 45 тисяч грн.

Також внаслідок негоди в ніч на 25 вересня накрила майже всю територію України, без світла залишилися 205 населених пунктів у 7 областях.

Нагадаємо, після урагану Росію накрило "білою смертю".

Як повідомляв "Знай.ua", у Кривому Розі обвалився дах кінотеатру.

Також "Знай.ua" писав, що погода влаштує на Новий Рік українцям бої без правил.

В Україні через снігопад знеструмлено 479 населених пунктів