В "Укравтодорі" розповіли про стан проїзду дорогами державного значення, які були заблоковані через сильні снігопади.

Про це повідомляє "Хвиля".

Наразі вже відомо, що ситуація на дорозі М-03, що у Полтавській області залишається доволі складною. Відзначається, що через масштабні складнощі рятувальники закрили в'їзд до області для всіх видів транспорту.

Проте найскладніша ситуація залишається на автодорогах М-03 Київ-Харків і на Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь. На цих напрямках залучено понад 100 одиниць комунальної техніки. Більше того для прискорення очистки дороги було введено тимчасові обмеження на під'їздах збоку Київської, Харківської та Кіровоградської областей (по М-22).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також відзначається, що у Кіровоградській області зберігається значне обмеження руху для всіх видів транспорту на автомобільній дорозі М-04 на ділянці Знам'янка-Олександрія та М-13 Кіровоград-Платонове.

У Черкаській області зберігається обмеження руху для великовагового та громадського транспорту на дорогах державного значення Н-01 Київ-Знам'янка, км 123 + 850 - 241 + 622, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, км 81 + 300 - 169 +117.

При цьому варто відзначити, що у Дніпропетровській області були зняті вже всі обмеження на в'їзд до області різних видів транспорту.

Разом з тим варто відзначити, що через складні погодні умови до Полтавської області закриють в'їзд для всіх видів транспорту.

Обмеження почало діяти з 14 години 26 грудня.

"Сьогодні з ранку через наслідки снігопаду проїзд державними автошляхами був обмежений. Транспортні затори були ліквідовані на автомобільній дорозі Р-42 Лубни - Миргород - Опішня і Т-17-16 Хорол - Семенівка - Кременчук. Складна ситуація зберігається на М-03 Київ - Харків і на Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що головною причиною заторів стала негода і несвідомі водії. Порушення правила дорожнього руху та накопичення авто в кілька рядів - ускладнюють проїзд. Крім того, деякі водії їдуть проти руху транспорту і проїзд зупиняється, навіть для спецтехніки. Подекуди дорожня техніка заблокована разом з іншим транспортом.

Нагадаємо, ремонт Шулявського шляхопроводу перенесли.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом вантажівка влетіла в автобус.

Також "Знай.ua" писав, що стихія підкине неприємностей українцям.

Негода в Україні: ситуація у Центральних та Східних областях