У Київській області під Обуховом сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє "dtp.kiev.ua" в Facebook.

Як можна помітити на опублікованих фото, фуру через ожеледицю розвернуло посеред дороги, що у подальшому заблокувало проходження авто.

Разом з тим варто відзначити, що у Вінницькій області автобус "Van Hool", який рухався за міжнародним маршрутом Одеса-Бари, зіткнувся з мікроавтобусом "Ford Transit". Результатом ДТП стали травми чотирьох чоловік.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відділі комунікації поліції Вінницькій області повідомили, що аварія сталася 24 грудня в с. Лукашівка близько 8:00.

Відзначається, що в автобусі сполученням Одеса - Бари, який прямував у Вінницю, пасажирів не було.

"За попередньою інформацією, 28-річний водій "Ford Transit" не впорався з керуванням, внаслідок чого авто розвернуло кілька разів і винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом "Van Hool", який рухався в напрямку Вінниці. В результаті удару автобус відкинуло на паркан одного з дворів населеного пункту", - йдеться в повідомленні поліції.

В лікарню госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості, троє пасажирів мікроавтобуса - жителі Латинської району.

Ще один з пасажирів після отримання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Винуватцю ДТП передбачається покарання у вигляді обмеження свободи на термін до 3-х років.

Крім того варто відзначити, що Верховний суд України ухвалив рішення про те, що водіям більше не доведеться платити за пошкодження своїх авто на розбитих дорогах країни. Згідно постанови, збитки завдані транспортному засобу повинна відшкодувати структура, на балансі якої знаходиться розбита дорога.

Рішення було прийнято в ході розгляду справи №373 / 1281/16-ц в якому власник Renault Lodgy вимагав компенсацію в 38,4 тис. грн. від Переяслав-Хмельницької міської ради. Старший партнер адвокатської компанії Ростислав Кравець так прокоментував зміни:

Нагадаємо, півтора десятки пасажирів перекинулися у кювет разом з автобусом.

Як повідомляв "Знай.ua", величезна снігова брила мало не проломила голову жінці.

Також "Знай.ua" писав, що п'яний прокурор влаштував у Києві жахливу ДТП.

Ожеледиця на Львівщині: 17 ДТП за день і смертельний випадок