У Києві на вулиці Маршала Гречка сталася масштабна ДТП, в якій прийняла участь вантажівка.

Про це dtp.kiev.ua повідомляє у Facebook.

"Неподалік від станції метро "Нивки" водій фури не впорався з керуванням на слизькій дорозі і влетів у стовп", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок цього зіткнення машина склалася навпіл.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За попередніми повідомленнями, постраждалих немає.

При цьому одразу на декількох довколишніх вулицях утворилися серйозні затори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в німецькому місті Реклінгхаузен автомобиль наїхав на зупинку, внаслідок чого постраждали дев'ятеро осіб. Шестеро пішоходів і один водій були доставлені в лікарню. На місці працюють правоохоронні органи, особа водія встановлюється. Він не може спілкуватися зі слідчими тому, що отримує медичну допомогу. "Зараз ми нічого не можемо сказати про причини, за якими автомобіль з'їхав з проїжджої частини. Ми поки не знаємо, що за цим стоїть",- заявив один з копів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", слизькі дороги стали причиною жахливої ДТП під Києвом. Видання Інформатор, посилаючись, у свою чергу, на прес-службу ГУНП Київської області, передає, що це був пасажирський автобус Mercedes-Benz. В салоні на момент ДТП перебували 30 осіб. Транспорт перекинувся в 07:00 ранку біля села Плюти, на трасі Київ-Обухів. Вісім з 30 пасажирів постраждали, отримавши травми різного ступеня важкості. Прибулі на місце медики госпіталізували потерпілих. На місці працюють слідчо-оперативна група Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області. Правоохоронці встановлюють особисті дані потерпілих і опитують свідків.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві в ніч із 20 на 21 грудня патрульні поліцейські спробували спробували зупинити Daewoo Lanos на вулиці Оноре де Бальзака, однак водій проігнорував вимогу правоохоронців і почав їхати. За попередніми даними, сталося це 03:00. Правоохоронці додають, що Daewoo замість того, щоб зупинитися, спробував сховатися. Патрульні почали переслідувати автомобіль. При цьому водій ігнорував вимоги поліцейських і продовжував рух, почалося переслідування.