В німецькому місті Реклінгхаузен автомобиль наїхав на зупинку, внаслідок чого постраждали дев'ятеро осіб.

Про це повідомив телеканал WDR.

Шестеро пішоходів і один водій були доставлені в лікарню. На місці працюють правоохоронні органи, особа водія встановлюється. Він не може спілкуватися зі слідчими тому, що отримує медичну допомогу.

"Зараз ми нічого не можемо сказати про причини, за якими автомобіль з'їхав з проїжджої частини. Ми поки не знаємо, що за цим стоїть",- заявив один з копів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Правоохоронні органи не виключають, що інцидент можна розцінювати як терористичний акт.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 20 грудня, на виїзді з Києва на Житомирську трасу сталося зіткнення з участю позашляховика і вантажівки. В результаті утворилася серйозна пробка, рух паралізовано.

Як повідомляється, позашляховик білого кольору врізався у фуру, крім них ушкодження отримали ще чотири автомобіля. В машині спрацювали подушки безпеки, внаслідок чого постраждали в результаті ДТП немає. Інцидент стався на перехресті кільцевої дороги та проспекту Перемоги, тепер з чотирьох смуг вільною залишилася тільки одна.

Незадовго до цих подій у вечірній час на вулиці Академіка Булаховського пасажирський автобус "Богдан" збив пішохода і врізався після цього в дерево. Як стверджують ЗМІ, автобус прямував у бік Палладіна, однак в цей час на проїжджу частину вибіг чоловік. Коли маршрутка була в безпосередній близькості від нього, пішохід раптово стрибнув їй прямо під колеса. Водій, щоб уникнути зіткнення різко повернув вліво, але йому це не вдалося. В результаті чоловіка все-таки зачепило автобусом, а сама маршрутка врізалася в дерево.

Нагадаємо, що під Києвом молодий коп збив пенсіонерку на смерть.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Запоріжжя перекинувся позашляховик з дітьми.

Також Знай.ua писав, Києві на Харківської площі сталося масштабне ДТП за участю чотирьох автомобілів.