В Одесі неакуратний водій на автомобілі заїхав на пляж під назвою "Ланжерон".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Сам водій не зміг вивезти машину з в'язкого піску. Водієві довелося кликати на домопогу перехожих. Спільними зусиллями їм вдалося виштовхати автівку туди, де вона не грузла.

Відео інциденту зняла камера спостереження, яка була встановлена на пляжі. Його також опублікували в мережі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прикрий інцидент трапився 4 січня приблизно о 23:00 в Одесі. На територію Чкаловського пляжу на всіх парах в'їхав бульдозер, який почав ковшем зносити і крушити все на своєму шляху. Він трощив дерева та споруди. У одному із будиночків були люди.

Від дій оскаженілого кермувальника бульдозера постраждали будиночки з дерева і літній бар, з них встигли вибігти на вулицю два суборендаря. Все це могло закінчитись плачевно. На щастя, підійшов одесит, який, побачивши, що відбувається, розповів про все активістам через соцмережі.

Нагадаємо, що розташовану на Приморському бульварі інсталяцію різдвяної зірки, висота якої сягає восьми метрів, внесли в Національний реєстр рекордів. Конструкція виготовлена для Одеси на фабриці ілюмінації в Чорноморському за п'ять днів. Вона виконана зі склопластику, а в його основі лежить скловолокно. Вага зірки всього 90 кг, з урахуванням прожекторів і системи, яка ними керує.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що в Одесі очевидці помітили колону вантажівок та автобусів з російськими номерами. Вони зазначили, що правоохоронці не чинили їм жодних перешкод.

Також "Знай.uа" писав, що австралійські студенти спроектували найекономічніший автомобіль у світі – він дозволяє подолати відстань у 4100 кілометрів всього за 50 доларів. Машина, що отримала назву Violet, оснащена електромотором і сонячними панелями, що і пояснює її економічність.