У Карпатах знайшовся ще один зниклий турист. Він, на щастя, залишився живий.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"В 13 годин 30 хв. 7 січня один з туристів вийшов на зв'язок, доля ще одного туриста поки залишається невідомою", - повідомляють рятувальники.

Зараз пошуки тривають, до них залучено 27 осіб і 7 одиниць техніки.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Погодні умови в районі складні: сильний вітер, місцями туман, температура повітря до -10 С, сніг. Товщина покриву до 1,5 м. Лавинно-небезпечна обстановка 3 ступеня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дві окремі лавини стали причиною смерті двох німецьких лижників в горах Форарльберг в Австрії. Третій лижник помер у районі Понгау, який поблизу Зальцбурга.

Два альпіністи загинули в італійських Альпах. Також повідомляється про зниклих без вісти. У Баварії лижник загинув, коли дерево впало у Бад-Тольц. Лавина вбила молоду жінку в байарських горах Тейзенберг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", троє людей стали жертвами смертоносного тропічного шторму Пабук, який обрушився на Таїланд. Стихійне лихо охопило цілих вісім провінцій країни, на сьогодні офіційно визнані загиблими троє людей – точне число жертв поки встановлюється.

Двоє людей загинули в округах два Пак Пхананг і Чалерм Пракиат. Стихія призвела до евакуації в цілому 34 089 осіб з 240 постраждалих районів. Пабук викликав зливи, сильні хвилі на морі та поривчастий вітер.

"Знай.uа" писав, що на популярному гірськолижному курорті Драгобрат у Карпатах сталася НП з туристами. З підйомника впали дві людини з-за розриву конструкції. Про це повідомила туристка Ганна Самородова.

"Сідаємо на крісельний підйомник "Вершина", опускаємо ту залізяку, на яку ставлять лижі та борд, проїжджаємо метрів 15-20, і тут ця залізяка виривається з кріплень і летить вниз. разом з нами. Точніше, ми падаємо з підйомника разом з нею. За секунду до цього Міша каже "щось внизу", я подумала, що зачепила сніг лижею, але шкарпетки були підняті, це неможливо. Словом, ми звалилися разом з цією залізякою вниз. Люди в шоці, ми не менше ", - написала вона.