У середу, 9 січня, стало відомо про потужний вибух у спальному районі окупованого Донецька.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що 9 січня в Донецьку по вулиці Танкерного на 5 поверсі п'ятиповерхівки внаслідок пожежі загинув чоловік 1983 року народження. Вогнем пошкоджено меблі, речі, двері і балкон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Так званий "МНС" терористичної ДНР про вибух гранати не повідомив, проте вказав, що причина пожежі наразі встановлюється.

Тим часом, український патріот і блогер з окупованих територій визначив особу загиблого - ним виявився терорист з танкового батальйону ДНР з кличкою "Дизель".

"Чучин Олександр Григорович (Лісовик). "Дизель", ДНР. Народився 24/08/83, Артемівськ Луганська область. Загинув 08/01/19 в Донецьку внаслідок вибуху гранати в квартирі", - розповідає блогер.

У базі "миротворця" бойовик не значиться.

окупанти на Донбасі
окупанти на Донбасі

Нагадаємо, в суботу ввечері 5 січня, в Центральному районі міста Маріуполя Донецької області в житловій квартирі пролунав страшний вибух.

Швидка допомога
Швидка допомога

О 21:20 надійшов виклик в поліцію. Слідчо-оперативна група одразу ж виїхала на місце події. В результаті вибуху, за попередніми даними, загинуло дві людини.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Маріуполі просувається справа про вибух гранати. Так, співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за фактом розриву бойової гранати у Маріуполі, в результаті якого загинули дві людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на інформацію управління поліції Донецької області.

поліція
поліція

Також Знай.ua писав про те, що українка, яка народилася в Росії, передавала інформацію бойовикам і допомагала в підготовці теракту.