В Маріуполі просувається справа про вибух гранати. Так, співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за фактом розриву бойової гранати у Маріуполі, в результаті якого загинули дві людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на інформацію управління поліції Донецької області.

Також уточнюється, що в результаті вибуху загинули чоловіки 1985 і 1987 року народження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Копи також встановлюють походження боєприпасу і обставини інциденту.

Варто нагадати, що у Маріуполі Донецької області за фактом вибуху у квартирі житлового будинку правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції області.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у поліції розповіли деякі дані про загиблих в результаті інциденту. Жертвами вибуху стали двоє чоловіків 1985 і 1987 року народження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у французькій столиці ситуація з протестами "жовтих жилетів" загострюється. Так, 5 січня поліція зловила 24 учасника акцій. Про це стало відомо завдяки повідомленням паризьких ЗМІ, що посилаються на дані співробітників правоохоронних органів.

За інформацією журналістів, всього у Франції на протестні акції вийшло близько 50 тисяч людей, а саме в Марселі, Парижі, Бордо, Тулузі, Ліоні та інших великих містах. У деяких з них спалахнули сутички.

У зв'язку з рішенням уряду Франції підвищити з 2019 року податок на дизельне паливо і бензин у Франції в середині листопада 2018 року почалися акції протесту. Мітингувальники заявляли, що підвищення призведе до зростання цін, в уряді пояснили ці плани боротьбою за охорону навколишнього середовища.

Нагадаємо, потужний вибух прогримів в житловому будинку Маріуполя: є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа в українських храмах почалися масові обшуки, працюють тисячі копів: готуються до Різдва.

Знай.uа писав, вибух у Магнітогорську: у мережі з'явилося відео, яке пояснює всі.