У четвер, 10 січня, рятувальники нарешті знайшли лижника-екстремала Ігоря Грищенка з Києва, який чотири дні тому загубився у Карпатах.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС Закарпаття.

"О 22:55 надійшла інформація від пошукової групи, що вони знайшли о 21:00 туриста, пошуки якого тривали з 6 січня", – розповіли у службі.

Наразі відомо, що з чоловіком усе добре. Рятувальники транспортували Грищенка до найближчого населеного пункту, де передали до рук лікарів швидкої допомоги. Чоловіком опікуються медики.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

лікарня
лікарня

Дружина екстремала Валерія Ландар також підтвердила, що Ігоря знайшли.

Нагадаємо, другу добу поспіль в Карпатах не припиняють пошуки 34-річного туриста з Києва. Він загубився в горах на Різдво.

Пошуки тривають навіть у темряві та відбуваються в умовах хуртовини, йдеться в сюжеті ТСН.

Іноді до пошуків залучають волонтерів, щоб максимально швидко перевірити більшу площу, але зараз на місці працюють лише 18 досвідчених рятувальників, бо в районі пошуку мороз, надзвичайно погана видимість та небезпека лавин.

Дві групи лижників загубились ще на Різдво. Трьох людей вдалось врятувати, одного чоловіка надзвичайники знайшли мертвим. Нині тривають пошуки його напарника, з яким вони розділилися із невідомих причин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, четверту добу поспіль у засніжених Карпатах шукають зниклого туриста з Києва. Рятувальники перевірили всі можливі місця, де він міг бути. Проте поки що всі зусилля марні.

Рятувальники вдаються до радикальних заходів, щоб відшукати зниклого. У четвер, 10 січня, в небо підняли гелікоптер, тепер територію будуть патрулювати з повітря.

У пошуковій операції беруть участь понад три десятки рятувальників.

Також Знай.ua писав про те, що на Закарпатті стало відомо про місцезнаходження Ігоря Грищенка, альпініста, який заблукав у горах на Різдво.