Заступник Головкому Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко, який потрапив у ДТП в Миколаївській області, вирішив відмовитися від госпіталізації.

В результаті події заступник головкому Сухопутних військ отримав травму, проте вирішив відмовитися від госпіталізації. Про характер і ступінь тяжкості отриманих генералом травм невідомо.

Військовий, який керував автомобілем генерала, отримав закриту черепно-мозкову травму, травми грудної клітини та інші пошкодження. Його доставили Новоодеську Центральну районну лікарню.

Сьогодні ввечері на трасі Н-24 “Миколаїв-Благовіщенське” відбулося зіткнення двох автомобілів: Hyundai Terracan, Dawoo Lanos і сідельного тягача MAN з напівпричепом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Хюндай” з номерними знаками ЗСУ їхав по трасі зі сторони Миколаєва в напрямку р. Нова Одеса. Біля с. Себино , в умовах сильної ожеледі “Хюндай” зачепив в попутному напрямку “Ланос”. Після того, як авто зіткнулись, корейський позашляховик вирішив різко змінити траєкторію руху і потрапив прямо в напівпричіп сідельного тягача “Ман”, який стояв на узбіччі.

В автомобілі “Хюндай” їхав заступник Головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. В результаті події генерал отримав травми. Також травми отримав ще один військовий, який керував “Хюндай”.

Нагадаємо, Вдвічі більше стало відомо, з якою швидкістю Зайцева в'їхала в натовп

Буквально недавно стало відомо, з якою швидкістю рухалася винуватиця смертельного ДТП у Харкові Олена Зайцева.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Евробляха розгромила мрію українських студентів: вони вклали в це останні гроші

У Києві нещодавно машина на іноземних номерах врізалася в невелику кав'ярню "Пітчер".Про це на своїй сторінці у Facebook український актор Тарас Ткаченко, додавши кілька фото з місця подій.

Також Знай.ua" писав про те, що Переповнена маршрутка зіткнулася з легковиком на слизькій трасі: фото