11 січня в Харкові на проспекті Московський, 256 зруйнувалася покрівля торгового павільйону.

Про це повідомляє прес-служба ГосЧС України.

"11 січня о 19:43 в м. Харків по проспекту Московському, 256 сталося руйнування метало-каркасних конструкцій недобудованого торгового павільйону, в результаті чого постраждали 3 людини, які госпіталізовані в лікарню", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють 55 осіб і техніка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом чотирьох років в Харкові планують закінчити будівництво скандальної Олексіївської лінії метрополітену.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Так, зі 145 фізичних та юридичних осіб, чиє майно знаходиться на "шляху" будівництва метро від станції "Метробудівників" до станції "Одеська", близько 141 дали повну згоду на відчуження майна.

У мерії міста вже розповіли, що майже всі власники нерухомого майна в зоні планового будівництва дали згоду на викуп свого майна.

При цьому варто відзначити, що є 4 людини, які навідріз відмовилися від проведення переговорів і подальшого продажу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Туреччину були доставлені тіла двох студенток, яких вбили в Харкові. Їх тіла були доставлені в аеропорт Ататюрка, де їх чекали рідні.

Як каже тітка вбитої студентки, "Українська держава, всі українські органи влади і наше посольство зробили все, щоб допомогти".

Батько Юрдана Хюсюнбеі каже, що його дочка мріяла про те, щоб отримати медичне освіти і заради цього поїхала на навчання до Харкова.

Також "Знай.ua" писав, що за останні два дні в Харкові відбулося кілька трагічних ДТП, в яких постраждали люди.

У повідомленні говориться, що в середу, 9 січня близько 23:00 на перехресті вулиць Клочківській і Космічної зіткнулися автомобілі BMW і Mercedes.

Ще одне ДТП сталося в той же день близько 17:00. На перехресті вулиць Метробудівників і Леся Сердюка не змогли розминутися автобус БАЗ і автомобіль Skoda Fabiа. Водія легковика з місця події забрала швидка.