7 січня помер підліток з Полтави, якого збила на пішохідному переході місцева мажорка ще у листопаді.

Про це пише Рoliteka.

Трагедія сталася 6 листопада близько 14:00 в самому центрі Полтави, біля Малої академії мистецтв імені Раїси Кириченко.

Тут вулиця Соборності позначена відразу трьома "зебрами" і встановлений знак "Обережно, діти!". Саме цим переходом Артем щодня ходив до школи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопець захоплювався велоспортом. В той день він перетинав дорогу по переходу на велосипеді і був без шолома.

ДТП
ДТП

15-річний полтавець Артем Левченко отримав в ДТП перелом основи черепа і крововилив у мозок. Два місяці він провів у комі, після чого помер, не приходячи до тями.

Відомо, що за кермом машини перебувала місцева "мажорка" - 34-річна власниця ресторанного бізнесу Наталія Саєнко. Висновки експертизи про те, з якою швидкістю їхав Mercedes-Benz, досі не оприлюднені.

Користувачі соціальних мереж приголомшені цим випадком. Багато хто проводить паралелі з жахливою аварією в Харкові з Оленою Зайцевої. При цьому такі випадки підривають віру в українське правосуддя.

"Від Божого суду не сховається!", "У таких випадках самосуд, це єдино вірне рішення …. так як правосуддя у нас немає!!!", "Якби Зайцева була розстріляна, вже цього випадку не сталося", "Тільки самосуд","Якщо наші суди і далі будуть кишеньковими, то не залишиться нічого іншого, як карати самим!!!!", "самосуд!", "Якщо немає справедливості, то тільки самосуд!!!", – пишуть в мережі.

Нагадаємо, у Полтаві помер 15-річний хлопчик Артем Левченко, якого у листопаді 2018 року на пішохідному переході збив автомобіль марки Merсedes-Benz.

За кермом позашляховика перебувала власниця ресторанного бізнесу Наталія Саєнко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у справі Зайцевої-Дронова прокурор подав клопотання до суду з проханням визнати експертизу, яка визначила швидкість руху авто Олени Зайцевої, належним доказом.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 8 січня, відбулося засідання щодо ДТП в Харкові, яке спричинила Олена Зайцева.