За поточну добу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення при обстреле, який здійснили російсько-окупаційні війська.

Про це повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил.

Також наголошується, що противник десять раз обстріляв позиції українських військ.

В смузі дій оперативно-тактичної угруповання Схід супротивник двічі застосував великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю по позиціях в районі населеного пункту Красногорівка. Двічі з гранатометів і стрілецької зброї окупанти стріляли поблизу міста Авдіївка. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів – в районі селища Піски, а з гранатометів і стрілецької зброї – поблизу селища Лебединський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В смузі дії оперативно-тактичного угруповання Північ окупанти обстріляли позиції українських військових з гранатометів в районі населеного пункту Новгородське, а з великокаліберних кулеметів і БМП-2 – в районі селища Новотошковское.

Українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення і дотримуються при цьому умови припинення вогню.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем ВСУ.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що тимчасово окупований російськими бойовиками Донбас знаходиться в жалюгідному стані. В мережу виклали знімки козирка торгової точки на одній із зупинок, яка обрушилася під тиском снігу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": московські влади налагодили прибуткову схему продажу українського вугілля, який вивозиться з території Донбасу. Як стало відомо, тільки Туреччина за кілька місяців купила у Росії близько 2 мільйонів тонн вугілля. За інформацією народного депутата Дмитра Тымчука, з окупованих територій було вивезено вугілля на понад 100 мільйонів доларів, які повинні опинитися в українському бюджеті.

Також Знай.uа" писав, що в зоні бойових дій не так давно зафіксували обстріл бойовиками житлового будинку. Окупанти обстріляли населений пункт, який знаходиться недалеко від Маріуполя, після чого місцеві жителі повідомили про попадання куль в житловий будинок.