Невідомі намагалися вбити заступника директора АТ "Харківобленерго", коли чоловік повертався додому. Про це повідомили в поліції, інформує УНН.

Зловмисники накинулись на свою жертву відразу, коли чоловік вийшов з ліфта. Один з нападників вдарив його по голові цеглою, а інший завдав кілька ударів ножем. Відразу після скоєного нападники втекли з місця злочину.


Постраждалий знаходиться в лікарні у важкому стані. Мотиви скоєння злочину встановлюються. У той же час у поліції повідомили, що нападники не намагалися пограбувати свою жертву.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За даним фактом розпочато розслідування за ст. 115 КК — умисне вбивство (з позначкою "замах").

Нагадаємо, скандального зятя українського мера жорстко пошматували на Новий рік: це кривава помста. Інцидент трапився у Могилів-Подільському, що на Вінниччині. У новорічну ніч відомий бізнесмен Сергій Шевчук, який одружений на падчерці мера, отримав ножові поранення. Бізнесмена, одруженого на падчерці мера Петра Бровка, звинувачено у спробі вбивства Олександра Коломійця. Суддям забракло доказів, що саме Сергій Шевчук стріляв, тому звинуваченого виправдали. Відтак між сторонами, що давно конфліктують, стався черговий конфлікт новорічної ночі.

Раніше "Знай.uа" писав, що столицю сколихнув теракт у перші хвилини нового року: сотні людей опинилися у смертельній пастці.

У центрі Японії стався теракт - водій спеціально наїхав у натовп людей в перші хвилини нового року. Винуватця події вже затримала поліція, однак затриманий заявив, що не буде виправдовуватися за скоєне.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Луценко заявив, що вирахував убивцю Гандзюк, проте є одна проблема. Луценко відзначив, що прізвище замовника буде озвучено публічно, лише коли у слідства буде наявно достатньо доказів для пред'явлення підозри.