У центрі Японії стався теракт - водій навмисне наїхав на натовп людей в перші хвили нового року. Винуватця події вже затримала поліція, однак затриманий заявив, що не буде виправдовуватися за скоєне.

Про це повідомляє інформаційне агенство CNN.

Відомо, що постраждало 8 людей. В результаті наїзду правоохоронці затримали 21-річного чоловіка на ім'я Кадзухіро Кусакабе. Йому висунули підозру про замах на вбивство. Затриманий заявив, що скерував машину на людей на вузькій вулиці на знак протесту проти смертної кари і не збирається виправдовуватися за свої дії.

Окрім того, працівники поліції знайшли в машині, якою був скоєний наїзд, велику кількість гасу. Сліди горучої речовини виявили також на одязі водія, тому не виключено, що він хотів вчинити самогубство після інциденту. Підозрюваний також повідомив копам, що діяв для відплати за страту членів секти "Аум Сінріке".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У новорічну ніч в одному з кварталів кварталів міста Токіо невеликий фургон в'їхав у людей, які святкували Новий рік. Дорога тоді була перекрита для руху автівок. Вулиця в той час була заповнена людьми, що йшли до храму на новорічну молитву.

Варто нагадати, що в Німеччині водій авто растрощил ворота, в'їхав в зону обслуговування літаків. Поліція затримала водія. Інцидент стався в аеропорту німецького міста Ганновер 29 грудня. Всі рейси змушені були скасувати у зв'язку з подією. Про це повідомляє поліція Ганновера в Twitter. У повідомленні йдеться, що інцидент стався о 15:40 за місцевим часом.

Як повідомляв "Знай.uа", постраждалі від теракту в Керчі діти повернулися додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що нещодавно на окупованому півострові Крим у коледжі сталася стрілянина. Її влаштував студент цього ж закладу освіти. Загинули 20 осіб, ще десятеро перебували в лікарні в Москві. Стало відомо, що чотирьох підлітків вже виписали.