Нещодавно на окупованому півострові Крим у коледжі сталася стрілянина. Її влаштував студент цього ж закладу освіти. Загинули 20 осіб, ще десятеро перебували в лікарні в Москві.

Стало відомо, що чотирьох підлітків вже виписали. Вони повернуться до Криму, де пройдуть курс реабілітації в одному з санаторіїв Євпаторії.

Про це повідомив "міністр охорони здоров'я" окупованого Криму Олександр Голенко.

За його словами, в лікарнях Москви залишаються ще шість постраждалих. Лікарі оцінюють їх стан, як задовільний. Їх планують виписати до Нового року.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Трагедія сталася у середу, 17 жовтня. У Керченському політехнічному коледжі студент влаштували стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Півсотні людей отримали поранення різної тяжкості, більша частина з них – підлітки, які навчалися там. Невдовзі після події в мережі з'явилося фото ймовірного зловмисника. Організатор вибуху став 22-річний Владислав Росляков, який навчався в тому ж коледжі на 4 курсі. Згідно інформації, за тиждень до нападу він купив зброю та 150 набоїв. 8 вересня студент отримав дозвіл на зберігання рушниці 12 калібру.

Представник президента України в Криму Борис Бабін заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

Київ застеріг окупаційну владу Росії від спроб розпалювання міжнаціональної ворожнечі в окупованому Криму після вибухів у політехнічному коледжі в Керчі. Представники влади наголосили, що до початку російської окупації в Криму не було масових вбивств.

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що "керченський стрілок" виявився фанатом "російського міра".