Загиблий в результаті суїциду після масового вбивства в політехнічному коледжі окупованої Керчі підліток був справжнім фанатом "русского мира". Він підтримував Путіна і війну на Донбасі.

Такий висновок легко можна зробити зі сторінки вбивці у Вконтакті. Туди студент четверного курсу часто викладав жахливі пропагандистські матеріали.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 17 жовтня в коледжі Керчі стався вибух зі стріляниною: загинули 19 осіб, ще кілька десятків — поранені. Через кілька годин після трагедії Telegram-канал Mash опублікував фото ймовірного підозрюваного — білявого хлопця, який йшов по коридорах навчального закладу з гвинтівкою.

Після публікації фото користувачі мережі припустили, що організатор вибуху — 22-річний Владислав Росляков, який навчався в тому ж коледжі на 4 курсі. Згідно інформації, за тиждень до нападу він купив зброю та 150 набоїв. 8 вересня студент отримав дозвіл на зберігання рушниці 12 калібру.

У свою чергу знайомі підозрюваного у розмові з росЗМІ назвали його замкнутим і згадали, що на момент вибуху він був у коледжі. Інший знайомий Рослякова на умовах анонімності розповів, що Владислав "дуже ненавидів технікум через злих преподов, натякав, що помститься їм".

Я його знаю, але не надто добре. Я з ним спілкувався іноді трохи, не завжди. Я мало чого про нього знав, навіть не знаю, як він вчиться. Я знаю, що він був у політехнічному коледжі, спілкувався нормально. Він сьогодні мені говорив: "Йди до "П'ятьорочки", хавчик візьми". І потім ось таке сталося. Як ви знаєте, теракт. Він був замкнений, навіть сильно, - розповів студент керченського коледжу

Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков дав коментар з приводу вибуху в керченській коледжі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережу злили архів "керченського стрілка" і фото його коханої.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Путін прокоментував криваві події, які сталися у керченському коледжі.