У будівлі Міністерства закордонних справ стався теракт, внаслідок якого загинуло четверо співробітників.

Інцидент трапився 25 грудня, у місті Тріполі. Про надзвичайну подію повідомляє місцеве видання The Libya Observer.

За інформацією джерела, троє бойовиків обстріляли міністерство закордонних справ у Тріполі, в результаті чого будівля загорілася.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Згодом стало відомо, що один з нападників підірвав себе всередині міністерства.

За уточненою інформацією, у результаті атаки загинули три співробітники МЗС.

Нагадаємо, бойовики терористичного угрупування "Ісламської держави" вбили 34 ефіопських християн і поховали їх у братській могилі.

Страшну знахідку виявили на території Лівії. Терористи вбили людей в 2015 році, неподалік від міста Сурт. Дані про масове поховання були отримані в ході розслідування справи членів ІДІЛ, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ країни.

Раніше "Знай.uа" писав, що 19 грудня, стало відомо, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп віддав наказ про повне виведення військ США з Сирії.

ЗМІ зазначають, що наразі в Сирії знаходиться близько 2600 американських військових. Очікується, що їх виведення почнеться вже у найближчі дні і може зайняти кілька тижнів.

Також "Знай.uа" писав, що Головний борець з ІГ втік від Трампа: кожен, хто бачив такий конфлікт, погодився б

Спецпредставник США в коаліції по боротьбі з ИГИЛ Бретт Макгерк вирішив покинути свій пост. Це пов'язано з рішенням президента Трампа – вивести війська з Сирії. Наголошується, що за кілька днів до відставки Макгерк розповів журналістам, що ИГИЛ контролює лише 1% територій, але все одно залишається небезпечним.