Що відбувається в Донецьку, що знаходиться зараз під російськими окупантами, одному Богу відомо. Господарі собак в соцмережах скаржаться, що у домашніх улюбленців масово випадає шерсть, а на шкірі з'являються виразки. Можна було б припустити стригучий лишай, але симптоми відрізняються.

"Хто в курсі, що за викиди були в Донецьку? У собак масово випадає шерсть і з'являються виразки на шкірі. Що за пі…ц? Собачники в шоці" – зазначає блогер 1й Антиреспубликанский в Twitter.

На фото – три різних собаки. Їх тіла вкриті ранами й істотними "дірками".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо: мурашки по шкірі – в окупованому Криму заспівали українською мовою.

Мережа сколихнула нечувана новость, про яку стало відомо завдяки повідомленням блогера Ельдара Алієва.

За його словами, в самому центре окупованого Криму хлопець співав пісню "Океану Ельзи" - просто мені так хочеться, жити там де і ти...

Перехожі кричать йому - "СЛАВА УКРАЇНІ, БРАТ!".

До речі, жителі кримського міста Армянська, де сталася хімічна катастрофа, на своїх сторінках у соцмережах поміщають фотографії, які були зроблені в межах міста.

У своєму профілі в Твіттері відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим виклав декілька фото, де помітно, що небо над Вірменському набуло страшний відтінок. Це сталося після химвыбросов на заводі Кримський Титан.

“Захід сонця в Армянську на даний момент всіх кольорів таблиці Менделєєва. Мені одному здається, що небо неприродно темно-жовтого кольору”, - пише блогер. На знімках можна помітити, що на протязі усього дня небо окрашивалось у всі можливі кольори, причому вони були вкрай неприродні. На одному зі знімків небо стало зеленим, на іншому яскраво-малиновим, а на третьому – жовтим. Користувачі мережі активно залишають коментарі по темі.

Як повідомляв Знай.иа за даними результатів соцопитування чверть росіян незадоволені своїм президентом. Рейтинг Володимира Путіна впав після того, як він підтримав пенсійну реформу. 9 вересня відбудеться всеукраїнська акція проти підвищення пенсійного віку. Опозиція планує вивести на вулиці тисячі людей. Про це пише segodnya.ua.

Знай.иа писав про те, що у списку санкцій РНБО щодо російських компаній і бізнесменів існують сильні відмінності від аналогічного списку Міністерства фінансів США