У Києві сусід по палаті побив чоловіка милицею. Від отриманих травм той помер.

Про це повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції.

"Вчора близько 6-ї години ранку до чергової частини Солом’янського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що у відділенні виявлено тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції із судово-медичним експертом", - йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції в Києві затримали пацієнта лікарні за підозрою в смертельному побитті сусіда по палаті.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"За свідченнями свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один з пацієнтів не витримав і кілька разів ударив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а вранці лікарі виявили пацієнта без ознак життя", - розповів начальник Солом'янського управління поліції Павло Василенко.

Відомо, що правоохоорнці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання і ніде не працював.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Зловмиснику загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, батько київського школяра, який у четвер, 17 січня, жорстоко побив учителя фізкультури, сам прийшов до поліції.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Росії школярі ледь не вбили викладачку. Вчителька госпіталізована з численними гематомами та черепно-мозковою травмою після того, як неї напав учень.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Києві знайшли дівчину без свідомості. Це сталося 2 січня, на вулиці Тулузи, проте поліція досі не змогла встановити особу потерпілої, а також знайти її родичів.