У російському місті Ростов-на-Дону школярі жорстоко побили однолітка. Відео побиття з'явилося в мережі, його зняли очевидці.

Очевидці бачили інцидент з вікна власного будинку. На відео чути голос жінки, яка намагалася припинити бійку хлопців.

Переглядаючи кадри, видно, що нападник завдав багато ударів хлопцю кулаками. Після цього став добивати його ударами ногою в голову. Хлопець буквально стрибав на голові у постраждалого.

Варто зазаначити, що понад десять дітей спостерігали за інцидентом. Жоден з них не спробував припинити бійку. Одні стояли ближче і спостерігали, інші - трохи далі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Інцидент закінчився тим, що жінка з вікна почала погрожувати, що викличе поліцію. Тоді один із хлопців, які спостерігали за бійкою, відтягнув нападника. Постраждалий певний час лежав нерухомий, діти навіть почали перевіряти, чи він живий. Врешті, хлопець піднявся на ноги.

Правоохоронці повідомили, що з'ясували особу нападника та поставили його на облік в інспекцію у справах неповнолітніх. А його батьків притягнули до адміністративної відповідальності.

Такі дії можуть шкідливо вплинути на мозок дитини. Вчені дослідили, що постійні глузування та знущання здатні зменшити деякі ділянки мозку. Особливо ця тенденція торкнулася шкаралупи і хвостатого ядра. Ця ситуація спровокувала появу у дітей, що переживають цькування, високого рівня тривожності у старшому віці. При цьому, варто відзначити, що чим частіше дитина переживав буллінг, тим більш вираженими були зміни в його мозку.

Нагадаємо, що український школяр, який захистив честь "Мрії", отримав подарунок із рук капітана: зворушливі кадри.

Також "Знай.ua" писав, що у горах Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса. Відомо, що водій перевищив швидкість попри те, що рухався на "лисій" гумі.