18 січня, у Києві виявили труп чоловіка. Тіло лежало поблизу 16-поверхового будинку. Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 17:35

Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, чоловік вистрибнув з вікна 16-поверхового будинку по вулиці Райдужна, 16. Прибулим на місце медикам залишилося лише констатувати смерть. Встановлено особу загиблого. Ним виявився Анатолій Васильович Сташук 1988 року народження, який проживав за адресою вулиця Райдужна, 16. За словами матері, він страждав психічним розладом. Стрибав з балкона 12-го поверху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в січні в Києві за адресою вулиця Липківського, 34 виявили труп хлопця. Тіло лежало біля 16-поверхового будинку. За попередньою інформацією, хлопець 1998 року народження — громадянин Марокко, але навчався в Україні. Він запізнився на свій літак і залишився в квартирі у знайомих за адресою вулиця Липківського, 34.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли молоді люди вже відпочивали, хлопець різко підвівся і виліз на підвіконня. Дівчата, які перебували в квартирі разом з самогубцем, намагалися утримати молоду людину за штани, але хлопець почав падати у вікно і вислизнув вниз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", барабанщик філіппінської рок-групи Razorback Брайан Веласко, зістрибнув з багатоповерхового будинку знімаючи все на телефон. Відео було опубліковано на Facebook, проте незабаром було видалене.

До цього 41-річний Веласко попрощався з друзями і батьками, після чого вистрибнув з 34 поверху. Трагедія сталася у столиці Філіппін, Манілі.

"Знай.uа" писав, що 4 січня, біля одного з озер, які розташовані у дендропарку Одеси, виявили повішеним 21-річний хлопець, про що повідомляє УНІАН, посилаючись на інформацію Головного управління Національної поліції в Одеській області.

За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство. Зокрема, при ньому виявлена передсмертна записка. За даними поліції, ще одну записку (в електронному вигляді) незадовго до загибелі хлопець надіслав своєму другові. Обставини події встановлюються.