Недалеко від Запоріжжя в селищі Степне під час страшної пожежі в приватному будинку загинула сім'я. За інформацією рятувальників, з нез'ясованих причин загорівся приватний будинок, де перебували 29-річний чоловік (брат власниці будинку) і двоє дітей — десяти і чотирьох років.

Під час пожежі ті, хто знаходився у будівлі загинули. Також відомо, що власниця житла, повернувшись додому і побачивши те, що трапилося, вкоротила собі віку. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС області.

У живих залишилася лише старша дитина — хлопчик 12 років. В момент, коли сталася пожежа, підліток гуляв на вулиці, а повернувшись побачив, що будинок горить. На допомогу хлопчикові прийшла місцева мешканка, разом вони намагалися гасити вогонь до прибуття рятувальників.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пожежні бригади за півгодини впоралися з вогнем, але всередині будинок вигорів практично повністю. Неповнолітню дитину тимчасово забрали у відділення поліції і вирішують питання про його подальше місце проживання. Причина пожежі встановлюється.

Варто нагадати, що в п'ятницю, 18 січня, в мексиканському штаті Ідальго стався потужний вибух і пожежа на трубопроводі. Як повідомляє газета El Universal, інцидент стався в момент, коли сотні людей крали паливо. Вони прийшли до місця витоку або навмисної врізки з каністрами та бідонами і наповнювали їх, коли стався вибух.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей вчинила самогубство. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Запорізької області.

"На місці події після гасіння пожежі в будинку знайдено трупи чоловіка 1989 року народження і двох хлопчиків 2009 і 2014 років народження. Також за хатою на дереві виявлено труп власниці будинку, жінки 1987 року народження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, чоловік згорів живцем: не сказав дружині пароль від мобільного.

Як повідомляв Знай.uа розлючена дружина заживо спалила чоловіка. Причиною стали лише кілька цифр.

Знай.uа писав, у Сумах під час богослужіння прогримів потужний вибух: перші фото.