На трасі в Одесі знайшли труп чоловіка. Припускають, що він наклав на себе руки.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на регіонального керівника Національної поліції.

Інцидент стався в суботу, 19 січня, в районі пляжу "Отрада". В курортній зоні міста виявили повішеного чоловіка. Випадкові перехожі, які побачили тіло, викликали поліцію.

Померлий чоловік знаходився в сидячому положенні - біля дерева, на його шиї була затягнута петля, а другий кінець мотузки прикріплений до гілки. Правоохороці відзначили, що потерпілому було 34 роки.

Причиною смерті нині вважають самогубство. Зараз поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження. Оперативно-слідча група також продовжує встановлювати всі причини та обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що в Києві молодий хлопець наклав на себе руки на очах у батьків. Хлопець був тверезий, але просто вистрибнув з вікна висотки, і присутність літніх батьків чоловіка не зупинила. Що стало причиною самогубства, в якому стані знаходився потерпілий, які обставини спонукали його на цей божевільний крок – тепер розбиратиметься слідство.

Нагадаємо, пекельна пожежа сталася на Харківщині та забрала життя літнього чоловіка: син бачив, як горів батько.

Як повідомляв "Знай.ua", в Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли заживо, а матір дітей вчинила самогубство. Поліція з'ясувала, що тоді в гостях родини перебував брат жінки. Третя дитина померла - хлопчик 12 років - намагався загасити пожежу, коли прийшов з прогулянки. Хлопець покликав по допомогу. Поштарка, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте до приїзду рятувальників впоратися з вогнем їм не вдалося.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Києві через пожежу змінився розклад громадського транспорту.