В Російській Федерації складні побутові обставини стосуються не тільки простих громадян, а й членів шанованих і заможних родин. Так, донька топ-менеджера "Роснафти" після гучної сварки з матір'ю викинулася з вікна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Mash.

За інформацією каналу, трагічний інцидент стався 16 січня. 15-річна Ксенія прийшла додому після святкування дня народження подруги. Матері не сподобалося, що донька перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Сталася сварка, після чого дівчинка зачинилася у своїй кімнаті, а після вистрибнула з вікна.

За інформацією журналістів, батько 15-річної Ксенії є заступником голови одного з відділів російського нафтогіганта. У сім'ї також є молодший син.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто нагадати, що у вівторок, 15 січня, в Києві за адресою вулиця Липківського, 34 знайшли труп хлопця. Тіло лежало біля 16-поверхового будинку. Все сталося близько 22:00. Про це Інформатору стало відомо на місці події. За попередньою інформацією, хлопець 1998 року народження — громадянин Марокко, але навчався в Україні. Вчора він запізнився на свій літак і залишився в квартирі у знайомих за адресою вулиця Липківського, 34.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві молодий хлопець наклав на себе руки на очах у батьків. Хлопець був тверезий, але просто вистрибнув з вікна висотки, і присутність літніх батьків чоловіка не зупинила. Що стало причиною самогубства, в якому стані знаходився потерпілий, які обставини спонукали його на цей божевільний крок – тепер розбиратиметься слідство.

Нагадаємо, смерть робітника в Одесі обернулася грандіозним скандалом: подробиці.

Як повідомляв Знай.uа п'яний харків'янин викинув маленького сина з четвертого поверху: наснився кошмар.

Знай.uа писав, у Києві копи знайшли дівчину без свідомості: українців благають впізнати.