У Київській області сталася страшна аварія. Відомо, що в ДТП брали участь дві вантажні машини. Інцидент стався на трасі Київ-Одеса приблизно о 02:00 неподалік від повороту на Чабани. В результаті аварії один з водіїв помер на місці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, водій одного з авто не зміг впоратися з керуванням та влетів у відбійник. Ззаду його наздогнала друга вантажівка, водія якої від удару буквально впечатало в сидіння лобовим склом. Від отриманих травм він помер на місці, медикам залишалося лише констатувати смерть.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також відомо, що ймовірний винуватець аварії відбувся переляком і подряпинами, а його транспортний засіб відправили на штрафмайданчик.

"Швидше за все, вантажна машина марки Mercedes, за кермом якої перебував загиблий, перевозила продукти харчування. На її лобовому склі перебував логотип Novus. Автомобіль прямував до Києва по Одеській трасі. А зареєстрований він у Броварах (Київська область). На місці працювали патрульні, "швидка" та слідчо-оперативна група. Вантажівку перемістили на узбіччя. Зв'язатися з власником авто, водій якого загинув, поки не вдалося. Деталі інциденту встановить слідство", - повідомляють журналісти.

Варто нагадати, що в Києві сталася аварія. Водій таксі Uber вилетів на тротуар і зніс кілька обмежувачів руху. Про це повідомляють очевидці у спільноті dtp.kiev.іа в Facebook.

"Відео з місця ДТП в Києві на Дружби Народів. Водій "Шкода" Uber заснув і вилетів з дороги на тротуар біля елітного АЗС для золотих підлітків", - йдеться в повідомленні.

ДТП сталася на проспекті Дружби народів у суботу вранці, 19 січня. Відомо, що водій, який перебував за кермом автомобіля марки Skoda таксі Uber заснув за кермом. Після чого він виїхав на тротуар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі водій автомобіля "Тойота" наїхав на літнього чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Водій відтягнув його на бордюр і, не надавши першої допомоги, залишив місце пригоди. Повідомляється, що постраждалий чоловік втратив свідомість. Свідки події записали інцидент на відео і викликали поліцію.

Нагадаємо, ДТП з пенсіонером вразило Україну жорстокістю: відтягнув на узбіччя і залишив помирати.

Як повідомляв Знай.uа у київському метро помер чоловік: моторошні кадри.

Знай.uа писав, на київській трасі моторошна ДТП закінчилася розстрілом: фото.