У Харкові батька з сином звинувачують в акті канібалізму.

Про це журналісти «Фрази» дізналися в прес-службі прокуратури Харківської області.

Вбивство було вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою і сталося на початку жовтня 2018 року. Батько з сином (41 і 20 років) познайомилися на вулиці з чоловіком і запросили його в гості. Всі троє були схильні до зловживання алкоголем.

При розпиванні спиртних напоїв 45-річна жертва розповіла, що раніше працювала в правоохоронних органах, а батько раніше мав проблеми з законом. В результаті нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після жорсткої розправи тіло загиблого розчленували і прийняли його частини в їжу, потім пригостили «делікатесом» місцевого бездомного.

Через кілька днів після убийства з дачі повинен був повернутися дідусь, і злочинці вирішили позбутися останків. Частину викинули в підвал найближчого будинку, але голови не позбулися - правоохоронці знайшли її на балконі квартири.

Зараз обидва чоловіки перебувають під вартою. Прокуратура направила в Орджонікідзевський районний суд Харкова обвинувальний акт, за яким їм загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відвідувачи-вегетаріанці одного з ресторанів у Бангкоку були шоковані, коли виявили, що їм в їжу підкладають м'ясо. Але їх охопив ще більший жах, коли з'ясувалося, чиє м'ясо вони з'їли. Скарга про те, що вегетаріанський ресторан використовує м'ясо і не повідомляє про це відвідувачам, була передана владі Бангкока. Поліція почала розслідування, і виявила, що інгредієнти в страві - останки зниклого 61-річного чоловіка.
"Знай.uа" писав, що нещодавно світ затамував подих перед моніторами своїх комп'ютерів, адже в мережі з'явився трейлер нового серіалу "моторошні пригоди Сабріни" з Кирнан Шипку у головній ролі. Як виявилося, американської Церкви Сатани трейлер не особливо сподобався і вони вирішили подати в суд на Netflix (компанія, що випускає серіал). Ні багато ні мало — з-за образи почуттів віруючих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Новгородський обласний суд виніс рішення по кримінальній справі стосовно жителя Валдая Дмитра Скіпка. Поета, який в 2016 році номінувалася на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, скоєному з особливою жорстокістю. Суд засудив Рего до 19 років колонії строго режиму, також він зобов'язаний відшкодувати моральну шкоду синові жертви, виплативши 1,5 млн рублів. При огляді місця події криміналісти виявили явні ознаки канібалізму.