У Львівській області жінка померла прямо під час кесаревого розтину. Про це повідомила директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірина Микичак на своїй сторінці в Facebook.

Так, відомо, що трагедія сталася 28 грудня 2018 року в Жидачівській центральній районній лікарні.

"У нас трагедія. Під час операції кесаревого розтину померла молода жінка. Осиротіло троє дітей. Один з них, новонароджений малюк у реанімації ЛОДКБ "ОХМАТДИТ", - написала Ірина Микичак.

Також Микичак вибачилася за те, що "не змогла відвернути біду". Вона попросила утриматися від передчасних висновків, адже ЗМІ повідомили про те, що смерть породіллі нібито приховували від поліції.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У той же час, директор ДОЗ ЛОДА заявила, що інформацію не приховують: "Ніхто нічого не приховує. Як, втім, і не приховували в інших випадках. Однак, прошу всіх утриматися від передчасних висновків. Прошу не звинувачувати, не поширювати чуток. П/а дослідження проводять фахівці кафедри і патологоанатомічне бюро.

З ними завжди консультується судмедекспертиза. За попередніми висновками причиною смерті є "ускладнення анестезії під час пологів". Детальний опис буде в протоколі. Все задокументовано, ще чекають на патогістологічні дослідження. Вважаю, що бригада чергових лікарів до остаточного встановлення всіх обставин і причин смерті породіллі повинна бути відсторонена від медичної практики. І такий наказ видано в районі".

У нас трагедія. У Жидачівській центральній районній лікарні 28.12.28 під час операції кесаревого розтину померла молода...

Geplaatst door Iryna Mykychak op Zaterdag 29 december 2018

Нагадаємо, що у Львові 15 і 16-річний підлітки заради лайків і успіху в соціальних мережах пішли на нелюдський вчинок – викинули маленьке кошеня з вікна багатоповерхового будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові батька з сином звинувачують в акті канібалізму. Вбивство було вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою і сталося на початку жовтня 2018 року.

Також портал Знай.uа писав, що злочинця, який скоїв жахливе вбивство 13-річної дівчинки в одному з сіл під Одесою, підозрюють у ще одному замаху на вбивство.