Вчора, 24 січня, приблизно о 19 годині вечора на залізничній станції в місті Броди швидкісний потяг, який курсує до Івано-Франківська скоїв наїзд на дівчину.

"На залізничному переїзді м. Броди, пасажирський поїзд здійснив наїзд на пішохода (17 років ). В результаті наїзду дівчина, мешканка міста Броди, загинула на місці події", - говорить голова ГО “Варта1” Ігор Зінкевич.

В поліції уточнюють, що неповнолітня дівчина потрапила колеса швидкісного поїзда “Київ-Івано-Франківськ”

Нагадаємо, Новий залізничний оператор задовольнить українців: в Європу за лічені години

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Оператор пасажирських перевезень з Чехії хоче запустити перший поїзд в Україну. Новий рейс буде з'єднувати Прагу і Львів.

Перша поїздка за новим маршрутом повинна відбутися в грудні 2019 року.

Про це передає Rynek kolejowy.

Новий маршрут повинен задовольнити попит українців на поїздки в Європу. Поїздка за новим маршрутом курсуватимуть не менше чотирьох разів щодня. Проте, навіть не дивлячись на те, що рейс буде з'єднувати Львів з Прагою, відправною точкою для поїзда буде прикордонна станція Медика. Ці плани Leo Express відправила в адміністрацію залізничного транспорту Польщі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Подорожчання чаю і постільної білизни: Укрзалізниця пояснила своє нахабство

Популярні послуги в поїздах нещодавно знову подорожчали. "Укрзалізниця" підвищила цены на і негативно відреагували пасажири. Чому знову відбувся черговий стрибок цін, пояснили представники перевізника.

Про це пише "businessua.com".

Також Знай.ua" писав про те, що Укрзалізниця шокувала умовами в найдорожчому інтерсіті: світла немає, туалет не працює, сидіння як в маршрутці

Херсонський громадський активіст Ібрагім Сулейманов поділився враженнями про те, як їздив поїздом Інтерсіті (1-м класом):

«Світла в купе немає, сидіння такі ж, як у херсонській маршрутці, страшно сідати, щоб не забруднитися, туалет не працює.